Menu
 
 

Co stojí za vznikem nového hnutí IPČV

Napsal: Daniel-Andreas Kremzow / 9.9.2020
 

Vždy se věci dají udělat lépe! Chci aktivně přispívat k prosperitě našeho města. Proto zakládám zcela nezávislé hnutí, které bude sloužit občanům našeho města České Velenice!

 
Co stojí za vznikem nového hnutí IPČV
Zakladatel hnutí IPČV Daniel-Andreas Kremzow / Autor: Daniel-Andreas Kremzow

Rád bych zlepšil komunikaci v našem městě, neboť jsem toho názoru, že na komunikaci stojí vše. Nemůžeme rozhodovat o věcech pro občany bez občanů. Nemůžeme být pohodlní a rozhodovat bez veřejných diskusí, i když to znamená, že prosazení onoho či jiného bude komplikovanější, nebo emociálně bouřlivé. O tom ale je naše soužití.

Rád bych s novým hnutí podnítil občany k většímu zájmu o naše město, rozvíjel veřejné diskuse, na kterých bychom společně debatovali o každé sebemenší maličkosti, o které zdánlivě nemá smysl vůbec diskutovat. 

Na vzhledu města mi velice záleží. Čisté ulice a udržovaná zeleň je pro mě základ. Já jako občan tohoto města nejsem moc spokojený, jak se město udržuje, a bohužel jsem se ještě nikdy nesetkal s člověkem z našeho města, který by se vyslovil, že České Velenice jsou krásné město. S tím spojený je i vzhled budov, s pro mě nehezkými reklamami a neonovými světly kolem Michlplacu a na hlavních silnicích. Samozřejmě má každý právo si dát na dům, co se mu zalíbí, ale můj názor je, že celkový vzhled města je důležitější, a ruku na srdce, našim vietnamským podnikatelům by decentnější reklama kšefty nesebrala. Pro mě má naše město velký potenciál a chci, abychom my občané tento potenciál vzali do rukou a udělali společně z našeho města opravdu krásně město.

Těch věcí, které je třeba vyřešit a zlepšit, a na čem je nutné pracovat, je opravdu mnoho, například vařící se pouliční prostituce, nedostatek bytů, nejistota ohledně kaštanové aleje atd. Proto je potřeba, abychom se my občané začali o naše město zajímat. 

Rád se spojím s lidmi, kterým město není lhostejné, kteří sdílí můj názor a chtěli by přispět k prosperitě města.

 
 
 

Komunikace je u nás na prvním místě, proto budeme rádi, když nám napíšete, co Vám leží na srdci!

 
 
 
Odpovědný za stránky je Daniel-Andreas Kremzow
Tyto webové stránky využívají soubory cookies za účelem poskytování kvalitních služeb, analýzy návštěvností a cílení reklamy. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
Vyrobila WEBRYBA.CZ