Menu
 
 

Informační portál s nabídkou sportovních aktivit v našem městě

Napsal: Daniel-Andreas Kremzow / 31.1.2022
 

Nový portál „Sport v Českých Velenicích“ vytvořený za účelem zpřístupnit aktuální informace o sportovní nabídce a sportovních oddílech v našem městě je ode dneška on-line. Návštěvníci www stránek zde najdou všechny důležité informace a kontakty týkající se sportovního vybití a sportovních oddílů TJ Lokomotivy.

 
Informační portál s nabídkou sportovních aktivit v našem městě

Již delší dobu se věnujeme tématu sportu v našem městě. V minulosti jsme zveřejnovali články, které představovaly sportovní aktivity pro široké věkové spektrum a oddíly TJ Lokomotivy, které je možné v našem městě navštívit. Chceme přispět k přehlednosti těchto nabídek, aby docházelo k lepší a snadnější informovanosti případných zájemců nebo členů samotných oddílů. V našem městě se nabízí široká nabídka volnočasových sportovních aktivit, které jsou vedeny pod taktovkou rozličných oddílů, které ale ne všichni občané dobře znají. Přijde nám to škoda. Proto přicházíme s uceleným portálem „Sport v Českých Velenicích“, na kterém jsme nashromáždili všechny tyto informace do přehledných sekcí. Tímto budou všem pěkně na jednom místě dostupné informace o všech aktivitách, kterých se mohou oni, nebo jejich blízcí využít.

Cílem portálu „Sport v Českých Velenicích“ je shromáždit veškeré informace o sportovním dění v našem městě a zpřístupnit je občanům. Přimět občany víc sportovat, udržovat svoje tělo v dobré kondici a získat duševní pohodu. Na webu budou kromě informací o nabídce a kontaktech, důležité aktuality a kalendář se sportovními akcemi. 

Pokud víte o sportovních aktivitách, které nejsou na webu uvedené, neváhejte nás kontaktovat. Rádi budeme sdílet více informací o sportovních aktivitách v našem městě.

www.sportvelenice.cz

 
 
 

Komunikace je u nás na prvním místě, proto budeme rádi, když nám napíšete, co Vám leží na srdci!

 
 
 
Odpovědný za stránky je Daniel-Andreas Kremzow
Tyto webové stránky využívají soubory cookies za účelem poskytování kvalitních služeb, analýzy návštěvností a cílení reklamy. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
Vyrobila WEBRYBA.CZ