Menu
 
 

Moje Velenice, nástroj pro podání podnětů

Napsal: Daniel-Andreas Kremzow / 20.4.2022
 

Váš hlas může skutečně něco změnit! Tak zní heslo nového nástroje pro občany Českých Velenic. Cílem projektu je vrátit občanům zájem o naše město a společně ho zlepšit!

 
Moje Velenice, nástroj pro podání podnětů

Máte nápad, co by se dalo v našem městě zlepšit? Všimli jste si něčeho, co je potřeba opravit? Nebo máte pouze připomínku? Představujeme vám nový nástroj, který nám, občanům, umožní jednoduše napsat, co nám leží na sdrci. 

Na webu www.mojeVelenice.cz může každý podat podnět k zlepšení, přispět s nápadem, nebo poslat stížnost. Všechny zprávy se pečlivě vyhodnotí, zpracují a předjí dál příslušnému oddělení, úředníkům, či rovnou vedení města.

Postaráme se o to, aby vaše nápady a připomínky neupadly v zapomění. Budeme hlídat stav daného podnětu až do zdárného konce.

Ulechčíme vám komunikaci s městkým úřadem. 

 

Proč bych měl přispět

Každý jednotlivý občan má trochu jiný náhled na své nejbližší okolí a na město jako celek. Přispějme tak společně aktivně k zlepšení našeho města.

S čím mohu přispět

Přispět můžete de-facto se vším, co se našeho města týče. Od žádosti instalace lavičky na vašem oblíbeném místě až po ohlášení nebezpečného stavu něčeho ve vašem okolí.

Kdo všechno může přispívat

Primárně občané města Českých Velenic, nebo lidé, kteří mají s městem nějaké spojení, například rodiče nebo zaměstnání. Přivítáme ale i nápady a názory návštěvníků a turistů.

 
 

Komunikace je u nás na prvním místě, proto budeme rádi, když nám napíšete, co Vám leží na srdci!

 
 
 
Odpovědný za stránky je Daniel-Andreas Kremzow
Tyto webové stránky využívají soubory cookies za účelem poskytování kvalitních služeb, analýzy návštěvností a cílení reklamy. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
Vyrobila WEBRYBA.CZ