Menu
 
 

Testovací místo v Českých Velenicích je v provozu

Napsal: Daniel-Andreas Kremzow / 8.2.2021
 

V našem městě byla zahájena činnost testovacího místa na Covid19 pomocí antigenních testů. První testy proběhly bez komplikací a dle plánu. Zájemci si mohou zamluvit termín pomocí on-line rezervačního systému.

 
Testovací místo v Českých Velenicích je v provozu
MDDr. Jindrich Čítek spolu s Evou Veitovou / Autor: Daniel-Andreas Kremzow

Dnes, v pondělí 8. února 2021, byly v ordinaci MDDr. Čítka provedeny první testy na Covid19. Jak jsem se mohl osobně přesvědčit, tak testování proběhlo bez komplikací a podle plánu. Rád bych za to panu doktorovi Čítkovi a sestřičce slečně Veitové, kteří zvládli zřídit testovací místo takřka okamžitě, poděkoval.

Další termíny byly do rezervačního systému přidány dnes, konkrétně na úterý 9. února 2021 odpoledne, a v následujících dnech se nabídka termínů pro testy ustálí. Na možných termínech v pozdních odpoledních a sobotních ranních hodinách intenzivně pracujeme.

Volné termíny jsou vypsané vždy v rezervačním systému ordinace MDDr. Čítka na adrese covidvelenice.xdent.cz. Prosíme zájemce, aby si termín rezervovali především on-line a pokud možno ne telefonicky. Zároveň žádáme zájemce, kteří s internetem nejsou kamarádi, aby požádali mladší generaci o pomoc, nebo se obrátili na mě, rád vám pomohu.

Testování se provádí pomocí antigenních testů a je plně hrazené zdravotní pojišťovnou viz odkaz https://www.vzp.cz/o-nas/tiskove-centrum/otazky-tydne/absolvovani-a-uhrada-antigennich-testu-na-covid

Pokud jste z jakéhokoliv důvodu samoplátce a nemáte nárok na pojišťovnou hrazený test, tak vás test vyjde na 400 Korun / 15 Euro.

Po absolvování testu obdržíte lékařské potvrzení ve dvojjazyčném (česko-německém) provedení, které bylo vytvořeno na základě jak českého tak i rakouského vzoru.

Důležité upozornění:
Jedná o preventivní antigenní testování (antigenní test není totožné vyšetření jako PCR) a není určeno pro symptomatické pacienty (tj. osoby s příznaky onemocnění covid-19) nebo pro osoby v karanténě (tj. osoby, které byly v kontaktu s covid-19 pozitivním). Osoby s příznaky onemocnění musí kontakt svého praktického lékaře (nebo hygienickou stanici)

 

Testovací místo v lékařském domě v Českých Velenicích

Testovací místo v Českých Velenicích je v provozu
Lékařský dům v Českých Velenicích / Autor: Daniel-Andreas Kremzow
Testovací místo v Českých Velenicích je v provozu
Vstup do testovacího místa v ordinaci MDDr. Čítka / Autor: Daniel-Andreas Kremzow
 
 

Komunikace je u nás na prvním místě, proto budeme rádi, když nám napíšete, co Vám leží na srdci!

 
 
 
Odpovědný za stránky je Daniel-Andreas Kremzow
Tyto webové stránky využívají soubory cookies za účelem poskytování kvalitních služeb, analýzy návštěvností a cílení reklamy. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
Vyrobila WEBRYBA.CZ