Menu
 
 

Volnočasový areál moderních sportů

Napsal: Daniel-Andreas Kremzow / 10.3.2021
 

Dlouhá léta občané města Českých Velenic volali po sportovišti, kam by si mohl jít nezávazně zasportovat a trávit volný čas. V letošním roce bychom se měli konečně dočkat, neboť vedení města se podařilo připravit skvělý ambiciózní projekt „Volnočasový areál moderních sportů“.

 
Volnočasový areál moderních sportů
Volnočasový areál moderních sportů - studie / Autor: Město České Velenice

První popis od MěÚ, jak by měl volnočasový areál vypadat: „Bude vybudován na ploše okolo 1,3 ha. Jeho součástí budou hřiště pro parkour, workout, skate, dráha pro pumptrack, dětské hřiště pro děti ve věku 2 a více let a vnitroareálové komunikace. Celý areál bude oplocený s možností přístupu pro pěší z Družstevní a Trocnovské ulice. V Trocnovské ulici bude navíc vybudováno i parkoviště pro ty, kteří si přijedou zasportovat autem.“ jsme již mohli vidět v příspěvku informačního centra města Českých Velenic.

Od samého začátku jsem nadšený a projektu fandím. Chtěl jsem proto získat o projektu více informací a sešel se s panem starostou Jaromírem Slívou a místostarostou Pavlem Chabinokem, s kterými jsem měl příjemný snad dvouhodinový rozhovor, při kterém jsem se snažil pánům přiblížit mojí situaci jako řadového občana, který se o projekt zajímá, ale nemá o projektu moc informací. Nastínil jsem jim mimo jiné můj nápad zpřístupnit výkres s informacemi o projektu na www stránkách s možností se k projektu vyjádřit, připomínkovat, zeptat se, nebo navrhnout další nápady, které nás občany mohou napadnout, neboť jsem toho názoru, že když se něco pro nás buduje, tak bychom se o to měli řádně zajímat a přispívat s konstruktivními názory a nápady, aby vše neleželo na bedrech vedení města a zastupitelstva.

Pan starosta nápad přivítal a dohodli jsme se, že projekt zpřístupní na webu města, kde se občané mohou k projektu vyjádřit. Za tento krok panu starostovi velice děkuji.

 
 
 

Komunikace je u nás na prvním místě, proto budeme rádi, když nám napíšete, co Vám leží na srdci!

 
 
 
Odpovědný za stránky je Daniel-Andreas Kremzow
Tyto webové stránky využívají soubory cookies za účelem poskytování kvalitních služeb, analýzy návštěvností a cílení reklamy. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
Vyrobila WEBRYBA.CZ